Nagylengyel

2017.04.25. 16:10

Gazdag az év végi ünnepkör

Nagylengyel - Bennünket jól jellemeznek az alábbi sorok: "Nem az számít leginkább, hogy mink van az életben, hanem hogy kicsodánk...".

Zalai Hírlap

"vagy kicsodáink. A közösség megőrzése, a tartalmas együttlét a mindennapokban egyre fontosabbá válik. Nagylengyelben, ebben a kis községben egész évben vannak olyan programok, amelyek során a helyiek és a más településekről érkezők együtt tölthetik a szabadidejüket. Az egyik legjelentősebb ezek közül a karácsonyt megelőző készülődés.

Nagylengyelben a karácsony előtti készülődés közös program

Az évek során hagyománnyá vált Nagylengyelben, hogy az adventi időszakban együtt ünnepel a közösség. A település ünnepi díszbe öltözik, a négy hetet felölelő programsorozat végén az óvoda, a nyugdíjasklub, a helyi fiatalok és az önkormányzat képviselői a faluházban ünnepi műsor keretében gyújtják meg az adventi koszorú gyertyáit. A program ugyan ennél a pontnál zárul, de a közös falatozás és a jóízű beszélgetés csak ekkor kezdődik el igazán...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!