Nagykanizsa

2015.04.20. 16:44

Versengtek, ismerkedtek - Ügyességi versenyt rendeztek a Péterfy-iskolában

Nagykanizsa - Játékos, ügyességi versenyt rendeztek április 20-án a Péterfy-iskolában a város óvodásainak. A vetélkedőt követően a gyermekek az intézménnyel ismerkedtek, barátkoztak.

Pásztor András

Mint azt Horváth Tiborné, a Péterfy-tagintézmény vezetője elmondta: a rendezvény az óvodákkal való kapcsolattartás egyik formája, az ovi-suli programsorozat záró rendezvénye volt.

A gyerekek élvezték a sorversenyt. Süslecz Ábelt (fehérben) az Attila Óvodából nem lehetett megelőzni labdavezetésben. Fotó: Szakony Attila

A versenyen öt intézmény Attila Óvoda, Vackor Óvoda, Kertvárosi Óvoda, Hevesi Óvoda Rózsa Óvoda vett részt, a 8 fős csapatok különféle sorversenyekben labdagurítás, pókjárás, rákjárás mérték össze tudásukat.

A vidám vetélkedőt végül a Rózsa Óvoda csapata nyerte, így a gyerekek elnyerték a Péterfy Kupát. A kicsik a versenyt követően az iskolával is megismerkedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!