Nagykanizsa

2014.12.15. 12:50

Ligetvárosi karácsonyi programok

Nagykanizsa - A Civil Kerekasztal Egyesület kulturális programok szervezésével vesz részt a Ligetváros rehabilitációját célzó uniós projektben.

Horváth-Balogh Attila

Az elképzelésekről Lengyák István művészeti menedzser és Budavölgyi Kálmán, a civil alprojekt menedzsere sajtótájékoztatón számolt be hétfőn. Előbbi elmondta: a jobb sorsra érdemes Ligetváros most jelentősen átalakulhat a város által elnyert európai uniós támogatással megvalósuló projekt keretében. Ennek része a közösségfejlesztést célzó elem, amelyre helyi civil szerveződések pályázhattak saját elképzeléseikkel. Ezt tette a kerekasztal is, és nyert, aminek köszönhetően több kulturális tematikájú rendezvényt bonyolíthatnak le a városrészben. A Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület egy színházi előadást már szervezett, az újabb programra pedig kedden kerül sor 15 órától a VOKE Kodály Zoltán Művelődési Házban, a Kodály-emlékest részeként, amikoris a régi Ligetvárost bemutató kiállítás nyílik. Huszadikán délután fél négykor a sétakerti zenepavilonnál ad koncertet a Nagykanizsai Fúvószenekar, 22-én 11 órától pedig a Kodály művelődési házban megrendezik a ligetvárosi karácsonyt. A rendezvények sora januárban is folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!