Nagykanizsa

2014.12.14. 06:50

Látványos koreográfiákkal rukkolt elő a SZKES Tánccsoport

Nagykanizsa - A hegedű húrjain és gyíkok. Látványos koreográfiákkal szerepelt a Honvéd Kaszinó SZKES Tánccsoportja a budakalászi sportcsarnokban az Őszi Kupán, melyen 140 produkció állt a zsűri elé.

Benedek Bálint

A versenyzők közül többen is tavalyi és új gyakorlataikat keverve léptek a színpadra. Nem úgy, Szécsényiné Kápolnás Edina edző tanítványai, akik négy új számmal indultak. A kanizsaiak ismét bizonyították, hogy nívós képzés működik a kaszinó tükörtermében, ugyanis egy arany-, és két ezüstérem mellett egy értékes 5. helyet szereztek. A Gyíkok című koreográfia pedig különdíjban is részesült.

- Jól döntöttünk, amikor csak az új gyakorlatokat vittük a zsűri elé - mondta Szécsényiné Kápolnás Edina edző. - Az itt elért sikerek azt mutatják, hogy a friss koreográfiákkal magabiztosan vághatunk neki a 2015-ös versenyévadnak.


Friskó Zsófia, Vékási Virág és Lőrincz Henrietta A hegedű húrjain című produkcióval aranyérmet szerzett Fotó: Benedek Bálint

Először március 14-én területi kvalifikációs versenyen állnak a színpadra Kaposváron, ahol kiderül, melyik gyakorlatokkal is indulhatnak el a májusi országos bajnokságon. Ezúttal az Európa-bajnokságot június 25-28 Balatonfüreden tartják.

Eredmények. Gyermek. Trió látványtánc: 2. Gyíkok produkció (Góber Diána, Szommer Héra, Kanyó Sára). Junior. Trió látványtánc: 1. A hegedű húrjain (Friskó Zsófia, Vékási Virág, Lőrincz Henrietta), Gyermek. Szóló látványtánc: 5. Szommer Héra. Mini. Hip-Hop szóló: 2. Kanyó Sára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!