Nagykanizsa

2014.12.14. 19:05

Karácsonyi műsort adott a balettiskola

Nagykanizsa - A 15 éves jubileumát ünneplő Swans Balett- és Tánciskola a feldíszített Medgyaszay Házban tartotta vasárnap karácsonyi gálaműsorát.

Bálint Benedek

Az eleinte kizárólag színpadi táncot tanító iskola mostanra több stílussal bővítette kínálatát, ezzel együtt a növendékek létszáma is emelkedett. A Pulai Lászlóné Snuki vezette közel 80 fős csapatban szinte az összes korosztály képviselteti magát, a három évesektől a családos hölgyekig. Mindenki az életkorának megfelelő tánctechnikát és művészi mozgásformákat tanulhat. A 3-6 évesek a tánc és balett-előkészítő gimnasztikát sajátítják el, az iskolások a balett-alapok mellett még modern táncot, jazz-technikákat és társastáncot tanulhatnak. A felnőtteknek gerinctornát is tartanak. Az ünnepi alkalomból a tagok karácsonyi tánccsokorral készültek, s énekesek fellépése színesítette az estét.

A legkisebbek, Koller Viola, Dencs Tímea, Szabadi Rozália, Gyulai Eliza, Olt Csenge, Mádé Lili, Horváth Rebeka és Horváth Dóra tűztánca nagy sikert aratott Fotó: Timár Gergely

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!