Nagykanizsa

2014.10.01. 13:49

Zsinóron rángatva?

Nagykanizsa - A Fidesz és Cseresnyés Péter gondnokság alá helyezte polgármesterjelöltjét, Dénes Sándort - jelentette ki szerdai tájékoztatóján Fodor Csaba, a szocialista párt polgármester jelöltje.

Fodor Csaba szerint a fentiek miatt formálisan is be kell költöztetni Cseresnyés Pétert a hivatal első emeletére, hogy ne a Rozgonyi utcai Fidesz irodából kelljen – ahogy fogalmazott – hosszú zsinórokat kiépítenie Dénes Sándor rángatásához.

Az MSZP kanizsai polgármesterjelöltje azt is hangsúlyozta: a választások eredményétől függetlenül szerinte továbbra is Cseresnyés Péter marad Nagykanizsa városvezetője.

Ezt követően Gondi Zoltán, a párt helyi képviselőjelöltje ismertette szakmai programját. Mint mondta: ha a választók akaratából bejut a kanizsai testületbe, akkor javaslatot tesz egy sportcsarnok és a városi fürdő területén egy termálmedence építésére, s a bezárt tornacsarnokok felújítását is szorgalmazná.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!