Nagykanizsa

2014.10.19. 13:24

Szexi autómosás és slusszkulcskereső verseny az autóstalálkozón

Nagykanizsa - Erős volt a verseny, hogy mit is nézzen a férfisereg a 8. Szezonzáró Autóstalálkozón: a káprázatos autócsodákat, vagy a szexi autómosás két csinos résztvevőjét.

Ziegler Anita

Szebbnél szebb autók vették birtokba a kiskanizsai repteret vasárnap, a 8. Szezonzáró Márkafüggetlen Autóstalálkozón ugyanis bárki közszemlére tehette dédelgetett négykerekűét. Mint azt Jakabfi Dávid, a Kanizsa Tuning és Sport Egyesület vezetője elmondta, a rendezvény középpontjában a közönség és az autók szeretete állt.

- Idei rendezvényünkre bármilyen autóval érkezhettek a látogatók, ugyanis arra törekedtünk, hogy az autószerető emberek találkozhassanak egymással. Fontos szempont volt továbbá, hogy a nézőközönség aktív résztvevője legyen a programoknak. Így a hangnyomás-és a szépségverseny mellett különféle ügyességi vetélkedőkön lehetett részt venni, például a mélyláda-váltó futáson vagy a slusszkulcskereső versenyen. Idén megdöntöttük a tavalyi szezonzáró találkozó rekordját, így több, mint 600 jármű sorakozott fel, a látogatók száma pedig már kora délután elérte a 2100 főt. A BMW bemutatón 173 autót csodálhatott meg a közönség, valamint egyesületünk szervezésében Opel Mini találkozón is részt vehettek a látogatók. - mondta el Jakabfi Dávid, aki egy radikálisan átalakított, ám gyári formáját megőrző Suzuki Swift tulajdonosa.

Az autótengerben több gépjármű is felhívta magára a figyelmet egy-egy szépen kivitelezett tetoválással, például a keszthelyi Szántó István Skoda Fabiája egyedi maori motívumokat kapott. - A kívül cappuccino, belül krémszínű Skoda eddig 32 díjat nyert, a legutóbbi, Mosonmagyaróváron megrendezett tuning versenyen első helyezést ért el. Az autó mindennapos használatban van, épp ezért minden héten tisztítom. - mondta el a büszke fiatalember. S akinek nem volt elég a sok szép járgány, a szexi autómosás két pőrén öltözött hölgyének is figyelmet szentelhetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!