Nagykanizsa

2014.05.18. 18:10

Swans: gálaműsorral ünnepelték a 15 évet

Nagykanizsa - Megalakulásának 15. jubileumát ünnepelte vasárnap a Swans Balett és Tánciskola. A csoport régi és jelenlegi tagjai 2 órás műsort adtak a HSMK-ban.

Pásztor András

A gálaműsort megelőzően gyereknapi programokkal is készült a kanizsai tánciskola, a HSMK színházi előcsarnokában táncházat és rendhagyó divatbemutatót is tartottak, a kifutón látható ruhák az elmúlt 15 év fellépéseihez, koreográfiáihoz készültek. Mindemellett a korábban meghirdetett rajzpályázat legjobb alkotóit is díjazták.

A Rockshow című produkcióban minden korosztály fellépett. Fotó: Szakony Attila

– Kezdetben 15-20 fő volt a csapat létszáma, mára viszont közel 150 gyermek, fiatal és felnőtt táncol az iskola keretein belül, ráadásul Kanizsa mellett, Balatonfenyvesen, Fonyódon és Csurgón is alakult tánccsoport – mondta Pulai Lászlóné, a tánciskola vezetője.

 

A gálaműsor igazi időutazásnak bizonyult, a jelenlegi növendékek mellett, az iskola egykori tanítványai is táncra perdültek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!