Nagykanizsa

2014.05.14. 17:15

Fogyasztóvédelmi kampány zrínyis diákokkal

Nagykanizsa - A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége hirdetett akciót idén az általános iskolák számára. A kampányban a zrínyis gyerekek is részt vett, szerdán pedig kiállítás nyílt a diákok által készített rajzokból, fényképekből és plakátokból.

Pásztor András

Mint azt Wilheim Erzsébet, a projekt helyi összefogója elmondta: a négy hónapon át tartó kampányban az egész iskola részt vett, az osztályok különféle, a fogyasztóvédelemhez kapcsolódó témaköröket dolgoztak fel, így például a jótállás, szavatosság fogalmát boncolgatták, a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatokat vizsgálták, a reklámok valóságtartalmát és az internetes vásárlás veszélyeit is feltárták.

A diákok emellett rajzokat, plakátokat is készítettek a témához kapcsolódva, melyekből szerdán kiállítás is nyílt az iskolában. A fogyasztóvédelmi kampányban legaktívabb diákokat szerdán oklevéllel és édességgel külön is jutalmazta az iskola vezetősége.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!