Nagykanizsa

2014.03.22. 17:45

Nefelejcs tízedszer

Jubileumi műsorral kedveskedtek nyugdíjas társaiknak a Nefelejcs Egyesület és vendégszereplői szombaton a szepetneki Királyi Pál ÁMK-ban.

Ziegler Anita

A helyi Királyi Kórus tagjai vidáman készülődtek a délutánra, idén boszorkányos tánccal és énekkel nevettették meg a nézőközönséget. Mint azt Grabant Jánosné, a Nefelejcs Egyesület elnöke elmondta, tizedik alkalommal rendezték meg a dal, tánc és vers ünnepét Szepetneken.

- 2004-ben alakult meg a nyugdíjas klub, majd a következő évben már egyesületként folytattuk tevékenységünket. Sok szép emlék kötődik az elmúlt tíz évhez, s elmondhatom, hogy szinte az egész országot bejártuk műsorainkkal. - foglalta össze. Vlasicsné Fischl Tímea polgármester asszony üdvözölte a megjelenteket, s hangsúlyozta, büszke arra, hogy tevékeny nyugdíjas klub működik Szepetneken. A köszöntő szavak után kezdetét vette a programkavalkád, a Nefelejcs hagyományőrző jelenete után többek között a Tüttő János Nótaklub, a zalaszentbalázsi  Csillag Citera Baráti Kör, az eszteregnyei Őszirózsa Népdalkör, valamint a Gyöngyvirág Tánckar fellépése színesítette a délutánt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!