Nagykanizsa

2013.06.05. 11:48

Ifjú fúvósnövendékek és tanáraik sikere

Nagykanizsa - A Farkas Ferenc Zene- és Aranymetszés Művészeti Iskola legifjabb növendékei sikeresen szerepeltek a II. Apró Fúvósok Találkozóján Dombóváron.

Horváth-Balogh Attila


Tálos Gergő, Schey Máté András, Kéthelyi Gergely, Tatár Ádám és Magyar Péter. Hátul Tatár Csaba, Kollonay Zoltán és Kéthelyi Kornél (Fotó: Farkas Ferenc Zeneiskola)

A kanizsai művészetoktatási intézményt Kéthelyi Gergő (trombita), Csór Gábor (tenorkürt), Schey Máté András (kürt),  tanáruk Kéthelyi Kornél  és Tatár Ádám, Tálos Gergő Zoltán, valamint Magyar Péter (mindhárom trombitán tanul, felkészítő tanáruk Tatár Csaba) képviselte. Különdíjat kapott Kéthelyi Gergő, Schey Máté András, Tatár Ádám, Tálos Gergő Zoltán és Magyar Péter. A zsűri kiemelte utóbbi teljesítményét, aki másodmagával ért el maximális pontszámot. A gyerekeket Kollonay Zoltán kísérte zongorán. Ő és Tatár Csaba tanári különdíjat kapott a versenyen, melyre 63 ifjú rézfúvós növendék érkezett szerte az országból. A megmérettetésen való részvételhez a nevezési díjat, utazási költséget a gyerekek szülei vállalták magukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!