Nagykanizsa

2013.02.16. 18:07

4. Kanizsai Esküvő Kiállítás

Nagykanizsa - A leendő vőlegények sem unatkoztak a 4. Kanizsai Esküvő Kiállításon szombat délután, hiszen a modellek meg-meglibbenő tüllrengetege számukra is okozott izgalmas pillanatokat.

Ziegler Anita

A negyedik alkalommal megrendezett esküvő kiállításon volt minden, mi szem-szájnak ingere, méghozzá szó szerint, hiszen míg a Hevesi Sándor Művelődési Központ emeletének aulájában ínycsiklandó csokiszökőkút csobogott, addig a színpadon esküvői ruha-és fehérnemű bemutató borzolta a kedélyeket. Azért sehol nem mérgesedett el a helyzet a párok között, sőt, akadt olyan úriember is, aki-a közönség legnagyobb meglepetésére-a divatbemutató végén kérte meg kedvese kezét.

Az extrémebb helyzetek mellett a szolidabb elképzelésekkel érkező párok is megtalálhatták az érdeklődésüknek megfelelő kiállítókat, hiszen több esküvői ruhaszalon, valamint cukrász, fodrász, fotós, autókölcsönző és virágos is kínálta szolgáltatásait az immár hagyományosnak számító eseményen.

A Kaposvárról érkező Puber Mariann üzletvezető épp egy krémszínű ruhakölteményt igazgatott modelljén, de standján ékszerek, fátylak és gyűrűpárnák is ékeskedtek.

- Szélsőségesek a leendő menyasszonyok elképzelései, van, aki a legegyszerűbb öltözetet részesíti előnyben, míg más a habos-babos, flitteres darabokat választja. A házasulási szokások is változnak, a válság következtében sokan hétköznap esküsznek, mert akkor nem kerül pénzbe a ceremónia. Egy biztos: a jó hangulat érdekében érdemes előre megtervezni a nagy nap részleteit - mondta el tapasztalatait.

A fiatal párok mellett az örömszülők is érdeklődéssel gyűjtötték az információkat, Vörösné Erika és férje például már majdnem mindent megszervezett lányuk júliusi esküvőjére.

- Már csak a vőlegény ruhája és a virágok kiválasztása van hátra. Bár a csokiszökőkutat túlzásnak érezzük, azért egy kis luxust mi is szeretnénk a nagy napra, így koktélbárral készülünk a lagzira - árulta el Erika.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!