Nagykanizsa

2012.06.01. 17:10

Önkényesen viselkedik?

Nagykanizsa - Folytatódik Cseresnyés Péter antidemokratikus közgyűlés-vezetési gyakorlata, a csütörtöki ülésen ismét belém fojtotta a szót - jelezte pénteken Marton István, a Kanizsáért Közéleti Egyesület városi képviselője.

zaol.hu

- Ez a gyakorlat nem új keletű, a ciklus kezdete óta többször is előfordult, hogy nem kaptam szót - kezdte a képviselő. - Az, ami a csütörtöki közgyűlésen történt, több mint felháborító. Az előző közgyűlésen feltett kérdésemre kapott polgármesteri választ szándékoztam értékelni, de először nem kaptam szót. Aztán mégis szólhattam, de a polgármester figyelemre sem méltatott. Mikor ezt szóvá tettem, megvonta a szót és berekesztette a nyilvános ülést.
Marton István jelezte: Cseresnyés Péter már a ciklus elején, a bizottsági helyek elosztásakor is önkényesen viselkedett, a második helyet megszerző egyesületnek egyetlen elnöki helyet sem biztosított. Mindeközben a Fidesz nemzeti konzultációra készül a demokrácia jegyében. Mennyire hihető ez? -  kérdezte Marton István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!