Nagykanizsa

2011.10.17. 17:00

Programokkal csalogat Kanizsa

A korábbi nagysikerű programok folytatása mellett több újszerű rendezvény megszervezését tervezi a következő évben a KanizsaTurizmusáért Egyesület derült ki hétfőn a szervezet tájékoztatóján.

Sámel József

Mint azt Magyar Ferenc elnök elmondta: az egyesület tervei mit sem változtak, továbbra is olyan programokat, rendezvényeket próbálnak szervezni, melyek nem csak a város lakóit örvendeztetik meg, de jelentős számú turistát is csalogatnak Kanizsára.

Mint az elhangzott: a tervezett programok közül jövő év februárjában a Kanizsa Kupa   Nemzetközi Teremlabdarúgó Bajnokság szervezése szerepel az első helyen. Március végén az egyesület harmadik alkalommal rendezi majd meg a Kanizsai Autós Kalandtúrát, mely a város és városkörnyék természeti és épített értékeit hivatott bemutatni a technikai sportok kedvelőinak. A nyáron ismét lesz  Kanizsai Sárkányhajó Bajnokság, melyet ezúttal egy turisztikai expóval egészít ki az egyesület. Szeptemberben aztán az Indián Nyár című programra készül az egyesület, amit egy országos programsorozattal, a Sportágválasztóval kötnek majd össze. Októberben a Kanizsai Sörfesztivált kívánja újraéleszteni a csapat, melyhez fúvószenekari találkozó is társul.
Az elnök elárulta: 2012-ben a város napi programok szervezésére is pályázatot nyújtanak be.

További zalai programok itt!

Turizmus dosszié itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!