Nagykanizsa

2011.10.24. 07:00

Gyógymasszőrök vehették át bizonyítványaikat a CKÖ-ben

A közelmúltban vehették át szakképzettségüket igazoló oklevelüket azok, akik sikeresen elvégezték a cigány kisebbségi önkormányzat, illetve a szombathelyi regionális képző központ gyógymasszőr tanfolyamát.

Sámel József

Mint azt Teleki László, a kanizsai CKÖ elnöke a bizonyítványok átadása után elmondta: olyan szaktudást szerezhettek a résztvevők, mely Zalában remek lehetőséget kínál az elhelyezkedésre. A közel egy éven át tartó gyógymasszőri képzés roppant intenzív volt, a hallgatók közel 760 órában elméletet és 440 órában a gyakorlati ismereteket sajátíthatták el, többek közt a hévízi, illetve zalakarosi gyógyfürdőkben és szállodákban. A képzésben 160 órás német nyelvoktatási modul is szerepelt, így a leendő gyógymasszőröknek a külföldi vendégekkel történő kommunikáció sem okoz majd gondot. A CKÖ a TISZK-kel közösen egy újabb képzést indított, mely keretében 15 fő szerezhet szakács végzettséget.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!