Nagykanizsa

2010.10.20. 18:55

Idősügyünk helyzete

Október 30-án, 14-órakor dr. Iván László a kormány idősügyi szakpolitikusa tart előadást Nagykanizsán, a Halis István Könyvtárban.

Budavölgyi Kálmán

Balogh István a Civil Kerekasztal Egyesület soros elnökének meghívására jön Nagykanizsára a gerontológus professzor.  A rendezvényt Cseresnyés Péter Nagykanizsa városának polgármester nyitja meg, majd ezt követően kezdődik az előadás „Idősügyünk helyzete” címmel. 

 

A Kerekasztal idősügyi munkacsoportja az egyik legaktívabb nagykanizsai civil szerveződés, havi rendszerességgel tartja összejöveteleit a 16 tagszervezettel rendelkező szekció.  Programjai közt egészségmegőrző előadások, foglalkozások, életmódnapok, fesztiválok, szerepelnek.

Az őszi-téli programsorozat nyitánya lesz az előadás, amit a tervek szerint Internetes tanfolyam, gerinctorna és jóga foglakozások, egészségmegőrző előadások követnek, tudtuk meg Balogh Istvántól, a Kerekasztal menedzserétől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!