Nagykanizsa

2010.01.11. 03:23

Lakófoci teremben

Öt lakóközösség rúgta a bőrt az NTE-csarnokban rendezett II. Webházmester Lakófoci bajnokságon.

Benedek Bálint

A tavaly útjára indított teremlabdarúgó-torna célja, hogy tovább erősítse a lakók közötti közösségi életet. A különleges, párját ritkító sorozatot a városi lakóközösségeket tömörítő - internet alapú - webházmester-rendszer ötletgazdája, Szentes Gábor találta ki. A négyfordulósra tervezett bajnokságban csak a webházmester-programban regisztrált lakóközösségek vehetnek részt.

Az első összecsapásra az Ady utca 35., a Dózsa Gy. utca 73-75., a Városkapu krt. 6., a Kórház utca-Eötvös tér összevont gárdája, és a tavalyi címvédő Munkás utca 16. közössége nevezett. Előfordult, hogy a csapatokban családok és baráti társaságok együtt rúgták a bőrt. A jó hangulatú mérkőzéseken ismét remekelt a Munkás utca 16. csapata, akik minden találkozójukat megnyerték. A csekély érdeklődés ellenére a szervező, Szentes Gábor nem csügged, mert a következő, január 24-ei második forduló előtt lehet még nevezni.

A tabella www.webházmester.hu oldalon elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!