Nagykanizsa

2009.11.17. 03:26

Jótékonyság és egy kis művészet

Nagykanizsa (kv) - Első alkalommal rendeztek kiállítást az Aranyfény Civil Egyesület által működtetett Adományközpont minigalériájában.

Kelemen Valéria

A jótékonyságot a művészettel összekapcsoló rendezvényt több hetes előkészítő munka előzte meg, hogy a kiállító Bakonyi Bernadett képei méltóképpen elhelyezhetők legyenek a kicsiny helyiségben.

- A Marcaliban született, s szociális területen munkálkodó fiatal alkotó már gyermekkora óta kapcsolatban áll a művészetekkel - hallhattuk az Aranyfény Civil Egyesületet vezető Budavölgyi Kálmánnétól. - Képein a természet szeretete, az alázatosság és a szerénység tükröződik, tájképei és meghitt csendéletei meleg színekkel és egyszerű formákkal mutatják be az alkotó érzéseit és gondolatvilágát. Bakonyi Bernadett jelenleg kétéves kislányával, Fruzsinával tölti az ideje nagy részét, de ha szabadideje engedi, akkor segíti az aranyfényesek munkáját is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!