Nagykanizsa

2009.10.09. 02:27

Akusztikus zenében utazik a Blue Corner

Nagykanizsa - Saját szerzeményeikből, és feldolgozásokból adott konceret az akusztikus popzenét játszó, Blue Corner csapata a minap a HSMK közönségének.

Benedek Bálint

A 2007 elején alakult banda elődje még rockzenét játszott, ám a tagcseréket követően az énekes, gitáros és zenekarvezető, kanizsai Novák László a közkedvelt akusztikus stílus mellett tette le a voksát. Így került a Blue Cornerbe az addig többnyire szólóénekesként fellépő, szepetneki Kollár Judith, a szólógitáros, Bomba Gyula és a basszusgitáros, Végh Zoltán.- Egyelőre a repertoárunk magyar örökzöld pop és rock slágerekből áll, de fokozatosan megismeretjük a közönségünket saját szerzeményeinkkel is - mondta Novák László. - Az együttesnek nincs állandó dobosa, ezúttal az Igricek Együttes tagja, Farkas Tibor ugrott be, aki kiváló játékával maradandót alkotott. Ahhoz, hogy az év végéig elkészüljön a bemutatkozó album, egy az akusztikus zenében is járatos zenészt szeretnénk felkarolni. A közönségünk viszont addig sem marad koncertek nélkül, igyekszünk minél több klubban fellépni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!