Nagykanizsa

2009.06.15. 02:26

Kulturális klubfesztivál

Surd (pa) - Először tartottak kulturális fesztivált az Egyesített Szociális Intézmény idősklubjai. A vándorserleget a Corvin utcai klub nyerte el.

Sámel József

Szavaltak, énekeltek, táncoltak, sőt, még színdarabot is előadtak azok a nyugdíjasok, akik részt vettek az Egyesített Szociális Intézmény (ESZI) által működtetett idősklubok első kulturális fesztiválján. A négy csoport - Zrínyi utcai, Corvin utcai, Kodály utcai és surdi idősek klubja - több produkcióval is készült.

- Régóta terveztük, hogy ilyen módon is összefogjuk az általunk fenntartott klubokat, szerencsére az ellátottak részéről is volt fogadókészség az ötlet iránt - említette Koller Jutka, az ESZI vezetője.- A fesztivált hagyományteremtő szándékkal szerveztük, a következő évben abban az intézményben tartjuk majd a fesztivált, melynek lakói elnyerik a vándorserleget.

Nos, a zsűrinek nem volt könnyű dolga, hiszen a szereplők kitettek magukért, ám végül a Corvin utcai idősklub vihette haza a vándorkupát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!