Nagykanizsa

2009.04.07. 02:25

Kezdenek a pecások

Liszó (hba) - A hétvégén kezdődik a horgászati szezon a település határában kialakított jóléti víztározón. Újabb tagokat is várnak a 2008-ban megalakult horgászegyesületbe.

zaol.hu

Szombaton hajnali öt órakor indul a horgászati év a falu határában kialakított jóléti víztározónál, a szezonnyitóra várják a pecázás szerelmeseit. Vékony Sándor, a tavaly életre hívott, egyelőre 37 felnőtt, 3 ifjúsági és 10 gyermek tagból álló egyesület elnöke elmondta: a napijegyek értékesítéséből befolyó, illetve az újonnan belépők által befizetett pénzből további halasítást terveznek. A közelmúltban 10 mázsa pontyot telepítettek a tóba, de szeretnének e fajból további példányokat, valamint süllőt és dévérkeszeget is kihelyezni. Az elnök jelezte: reményeik szerint a többhektáros tó a horgászati lehetőségek és a csodálatos természeti környezet okán hamarosan népszerű lesz a nagykanizsaiak körében is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!