Lovászi

2016.10.11. 11:59

Boda László emléktúrára indultak a lovászi nyugdíjasok

Lovászi - Hegyi túrára indultak a helyi Olajbányász Nyugdíjas Klub tagjai.

Korosa Titanilla

Az elmúlt héten, az aradi vértanúk emléknapjára terveztek kirándulást a klubtagok, amit egybe kötöttek volna a gyaloglás világnapjával, viszont a túra akkor elmaradt. Ezt pótolták be a civil szervezet tagjai hétfőn és mintegy húszan indultak el a néhány kilométeres hegyi túrára, amit Boda László emléktúrának neveztek el, megemlékezve a Zala Megyei Idősügyi Tanács korábbi elnökéről.

Tóth Károlyné, a nyugdíjas klub vezetője ez alkalommal további programjaikat is ismertette: még idén több rendezvényt is tart a klub, Gaál Zsuzsa hozza el az Őrség népi ételeit bemutató szakácskönyvét, tartanak Márton napi vigasságot, részt vesznek az idősek napi ünnepségen, valamint Göncz László is bemutatja Határ – szél című kötetét.

A klub jövő évi programjai közt szerepel orvosi előadás, tekeverseny, valamint az Olajipari Múzeum képgyűjteményéből is szerveznek bemutatót a hagyományos rendezvények – nőnapi mulatság, nyugdíjas klubok művészeti találkozója és a kirándulások – mellett.

Címkék#lovászi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!