Lenti

2015.10.08. 11:37

A lenti könyvtárban látható mini kiállítás vasárnapig látható még

Lenti - Több programot is szervezett az Országos Könyvtári Napok keretében a városi könyvtár.

Korosa Titanilla

Az intézményben vasárnapig látogatható  egy minikiállítás az Emlékek a múltból-könyvtárunk anno címmel, ahol régi dokumentumokat, naplót, meghívókat, vendégkönyvet, néhány fotót bemutatva idézik meg a könyvtár múltját.

Szerdán dr. Kiss Gyula bőrgyógyász rosszindulatú bőrelváltozásokról és azok megelőzéséről tartott előadást az érdeklődőknek. Csütörtökön pedig Sás Károly pedagógus tartott zenés kötetbemutatót és koncertet a meghívott óvodás csoportoknak.

Az egész hetes programsorozat részeként pénteken 18 órakor dr. Gürtler Katalin régész az Apostolok nyomában II. - Pál, Máté és Péter története címmel tart előadást a látogatók. A könyvtár  most vasárnap is nyitva tart, 10 és 12 óra között ingyenes beiratkozással, kölcsönzéssel, számítógép-használattal várják az érdeklődőket. Ugyancsak vasárnap 10 órától a Napvirág Bábcsoport "A három kismalac" című előadását is megnézhetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!