Kultúra

2016.11.08. 11:42

Indul a Cseh Tamás program

Zalaegerszeg - A Cseh Tamás program keretében megvalósuló koncertjeiről tartott kedden sajtótájékoztatót a Keresztury VMK.

Magyar Hajnalka

Mint Flaisz Gergő igazgató és Nagy Johanna közművelődési szakember elmondta, az intézmény immár harmadik alkalommal pályázott a programra, s ez alkalommal 2 millió forintot nyert az NKA támogatásából. Az összegből 15 koncertet szerveznek június végéig. A fellépők zöme saját szerzeményeket megszólaltató pályakezdő zenekar, a műfaji paletta pedig rendkívül sokszínű, a melankolikus rock sanzonoktól az elektronikus zenéig terjed.

Elsőként a pop, rock, funk és reggae világát ötvöző, 2013-ban alakult Muriel zenekar lép fel szombaton a VMK-ban található kávéházban, a folytatásban pedig többek között Stahl Barbara, Beck Zoltán, Jónás Vera és Ripoff Raskolnikov is a húrok közé csap.

Egerszegen a Keresztury VMK mellett még több klub pályázott és nyert a Cseh Tamás programban, így a közelgő hónapokban valóságos koncertdömping várható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!