Kultúra

2011.10.04. 17:40

Országos Könyvtári Napok Havas Henrikkel, Bosnyák Viktóriával és Máté Angival

Előadásokkal, közönségtalálkozókkal folytatódott kedden az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozata Zala megyében is. Máté Angi írónő több intézménybe is ellátogatott

Péter Gyöngyi

Az Aranyvackor- és  Bródy Sándor-díjjal is elismert Máté Angi írónővel és természetesen meséivel a zalaegerszegi József Attila Városi Könyvtárban, az andráshidai Öveges József ÁMK-ban, valamint  a teskándi  Csukás István Nevelési és Oktatási Gyermekközpontban is találkozhatott a nagyérdemű.

Az érdeklődők szerdán is számtalan program közül válogathatnak. Máté Angit   Zalakaroson várják,  Bosnyák Viktória írónőt az egerszegi Apáczai ÁMK-ban és a zalaszentiváni iskolában is. Havas Henrik újságíró, író,  műsorvezető, címzetes egyetemi docens Hévízre látogat, a Gróf I. Festetics György Művelődési Központ, Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény programjának keretében Halász Gábor beszélget vele. Több könyvtárban kiállítás  nyílik, a nagykanizsai Halis István Városi Könyvtárban Hendikep mosollyal, az egerszegi városi könyvtárban   pedig Így alkotunk mi!  címmel. Lentiben Ügyes kezek címmel kézműves foglalkozást tartanak  a városi könyvtárban A dzsungel könyve rajzpályázat  résztvevőinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!