Kultúra

2011.08.23. 05:50

Kezdődik az iskola: államtitkár a tanévnyitón

Dr. Hoffmann Rózsa, az oktatásért felelős államtitkár a megyeszékhelyi Liszt Ferenc Általános Iskolába látogat az augusztus 26-án kettő órakor kezdődő tanévnyitóra.

Arany Horváth Zsuzsa

Az államtitkár a zalaegerszegi általános iskola pénteki tanévnyitóján beszédet is mond, erre pedig nemcsak az intézményben tanuló diákokat s azok szüleit, hozzátartozóit várják, hanem minél több zalai pedagógust, szakmabelit, érdeklődőt a tornateremben rendezett programra.

Az államtitkár asszony jelenléte a hazai alapfokú közoktatást érintő, napirenden lévő nagyszabású tervezett változások miatt is fontos, hiszen így valószínűleg első kézből értesülhetnek a formálódó kormányzati tervekről, koncepciókról az érintettek.

A zalaegerszegi kertvárosi iskola egyébként a világhírű névadó zeneszerző, Liszt Ferenc születésének évfordulója alkalmából meghirdetett emlékévnek szenteli a tanévnyitó alkalmát, ezért egyben rendhagyónak számító ünnepi zenei műsorral indítja el a 2011/ 2012-es általános iskolai tanévet.



Suliváró dosszié

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!