Kultúra

2009.01.13. 12:31

Érettségi előtt - Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola, Lenti (osztályképekkel)

<b>ZH</b> - Ezúttal a Gönczi Ferenc Gimnázium és Szakközépiskola felé vettük az irányt...

zaol.hu


12. A osztály 









12. B





13. C





Fotók: Gyuricza Ferenc


A fotókra kattintva bátran barangolj folyamatosan bővülő képgalériánkban - a megye középiskoláinak végzős diákjait láthatod tanulás és egyéb iskolai elfoglaltságuk közepette. 
De persze az is megeshet, hogy az egyik képen magadat veszed észre, amint egy tankönyv fölé hajolsz...


A Pannon Lapok Társaságának legújabb online akciója ugyanis az érettségire való felkészülésben nyújt segítséget. Ha regisztrálsz a www.erettsegizz.hu oldalon, hat hónapon át, hetente öt alkalommal kapsz hírlevelet az általad kiválasztott tárgyból, de akár kínálatunk teljes palettáját is „megrendelheted”, így könnyedén készülhetsz a magyar nyelv, az irodalom, a matematika és a történelem érettségire is. Mindez ingyen, s a feladatokkal Te „gazdálkodsz”: Te döntöd el, mikor kezded a felkészülést, milyen sebességgel haladsz, mikor és mennyi időt fordítasz az új tananyag megismerésére és arról is Te határozol, mennyit ismételsz. 

A szolgáltatás persze nem helyettesíti a tanórát, de a feladatok megoldása segít Neked abban, hogy megerősítsd az ott tanultakat, s magabiztosabban vedd az akadályokat. Ha végigcsinálod velünk a következő hónapokat, könnyebben jutsz túl az „erőpróbán”!  
Klikkelj ide, ismerkedj meg az erettsegizz.hu honlappal és iratkozz fel hírlevélre! Ha pedig van egy „lyukasórád”, pillants bele nálunk az érettségi humoros oldalába is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!