Külföld

2017.01.02. 10:56

Majdnem meglincselték szomszédjai a korábban pedofíliáért elítélt nőt

Egy csapat lincshangulatban lévő ember jelent meg a 46 éves Tracy háza előtt karácsony éjjelén az angliai Portsmouthban. Az egyikük nem sokkal korábban rájött, hogy a nő egy csúnya pedofil ügy részese volt.

Az asszony, amíg nem derült ki a titka jóban volt a szomszédokkal. - olvasható a 24.hu oldalán. Minden azzal kezdődött, hogy egyikük mikor átment Tracy-hez egy kávéra kiszúrt az asztalon egy karácsonyi üdvözlőlapot. A lapot egy Circles nevű alapítvány küldött. Ez az alapítvány pedig egy pedofília, és szexuális bűncselekmények miatt elítélt emberek rehabilitációját segítő szervezet.

A férfi amint hazaért, kutakodni kezdett az interneten, de nem talált semmit, mivel szomszédja megváltoztatta a vezetéknevét, miután kijött a börtönből. Majd a gyanakvó fickó a környéken elítélt szexuális bűnözők listáját kezdte el böngészni. Rá is bukkant arra, amit keresett.

Megtudta, hogy a szomszédasszony 2010-ben négy év börtönbüntetést kapott, mert részese volt egy pedofil hálózatnak, amit egy óvoda alkalmazottja működtetett. A nő fotókat készített magáról, miközben egy kétéves gyermeket molesztált, majd a képeket elküldte egy pedofil férfinak.

Ez a felfedezés hamar elterjedt a környéken. A szomszédok a nő házához mentek, aki rendőrt hívott félelmében. Hamarosan megjelent egy járőrkocsi, két rendőr bement a házba, majd pár perc múlva jelentek meg az asszonnyal, akinél egy összepakolt bőrönd volt, és dobozok, amiben az állatait vitte. Lehajtott fejjel hagyta el az otthonát. (Metro)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!