Külföld

2015.12.03. 13:43

Pórul járt a szexuális zaklató, súlyos sérüléseket okozott neki a megtámadott lány

Lakáskulcsaival verte el szexuális támadóját egy 21 éves lány Sheffieldben, írja a Telegraph.

Az elkövető egy Johnathon Holmes nevű, 35 éves férfi, aki november elsején, az éjjeli órákban, majd' két kilométeren keresztül követte az áldozatát, majd amikor a gyanút fogó lány megpróbálta felhívni a barátját, a férfi lerohanta, és a bokrok közé lökdöste őt, ahol aztán rávetette magát, és a melleit fogdosva azt mondogatta neki: "Nyugi, élvezni fogod!"

A lány ekkor a lakáskulcsát az ujjai közé szorítva kezdte el püfölni a támadója hasát, nyakát és arcát – súlyos sérüléseket okozva neki ezzel. Holmes közben arra kérte, fogja be, és a nyelvét a lány szájába erőltette, aki azonban jól beleharapott abba. Ekkor tudta magát kiszabadítani és megmenekíteni a zaklató elől.

A lány később azt mondta: "Annyira meg voltam rémülve, de közben iszonyatosan dühös is voltam."

A férfi később azzal védekezett, hogy túlságosan ittas volt, és nem nagyon emlékszik az éjszaka történtekre. A bíróságot természetesen sem ez, sem a sérülései nem hatották meg: négy és fél évet kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!