Külföld

2009.03.30. 13:06

Újra összeáll a Monty Python

Nagy-Britannia - Ismét együtt az abszurd humor legjobbjai, a legendás Monty Python, igaz csak egy dokumentumfilm erejéig.

nincs nev

A Monty Python: majdnem az igazság - az ügyvéd változata (Monty Python: Almost the Truth - the Lawyer's Cut) című dokumentumfilm abból az alkalomból készül, hogy az angol abszurd humor legkiválóbb csapata 40 éve szerepelt először a BBC-n. A Monty Python Repülő Cirkusza (Monty Python's Flying Circus) először 1969. október 5-én került adásba, és négy szériában 45 részt adtak le. 

A dokumentumfilmet októberben adják ki DVD-n és Blu-Ray változatban, és várhatóan a tévében is mutatnak belőle részleteket - közölte a FigyelőNet. 

Az öt, még életben lévő művész - John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones és Michael Palin - mellett archív felvételről látható lesz az 1989-ben elhunyt Graham Chapman. Továbbá számos kollégát és hírességet is meginterjúvolnak, köztük Jeff Bridges és Dan Aykroyd színészeket, Tim Roth rendezőt, Hugh Hefnert, a Playboy főnökét, és Bruce Dickinsont, az Iron Maiden metálbanda énekesét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!