Keszthely Kilométerek

2018.05.13. 08:00

A pünkösdi hétvégén módosított útvonalon járnak a buszok Keszthelyen

A Keszthelyi Kilométerek futóverseny miatt módosított útvonalon közlekednek a buszok május 19-én és 20-án Keszthelyen.

ÉNYKK Zrt

Forrás: KKM

Az Északnyugat-Magyarországi Közlekedési Központ Zrt. tájékoztatása szerint 2018. május 19-én (szombaton) 14.30 órától 18.00 óráig a Keszthelyi Kilométerek futóverseny miatt lezárásra kerül Keszthely, Sörház u., Kossuth L. u. és a környező utcák.

2018. május 20-án (vasárnap) 9.30 órától 15.30 óráig Keszthely Fő tér- Kossuth Lajos u., Erzsébet királyné u., Bem u., Lehel u., Tapolcai u.

A menetrendszerinti autóbuszjáratok a fenti időszakok alatt az alábbiak szerint közlekednek:

2018. május 19-én (szombaton)

Az érkező járatok Bercsényi úton közlekednek. Nem érintik a Bercsényi u. (rendőrség melletti), Sörház u., és Csók I. úti megállókat. Az induló járatokat a terelés nem érinti.

2018. május 20-án (vasárnap)

Az érkező járatok Bercsényi úton közlekednek. Nem érintik a Bercsényi u. (rendőrség melletti), Sörház u., és Csók I. úti megállókat.

Balatongyörök, Várvölgy irányába, Mártírok u. – Szent M. u. – Bercsényi u., – Pál u., Csapás úton közlekednek a járatok. Nem érintik az Erzsébet királyné, és a Bem u., Tapolcai úton levő összes, valamint az Egri iskola, és Csizmadia u. megállókat. Az érkező járatok Gyenesdiás sportpályától (körforgalom) – Csapás u. – Pál u. – Bercsényi u. – Szent M. u. – Kossuth L. u. – Mártírok úton közlekednek. Nem érintik a Tapolcai úton levő összes megállót, valamint a Lovassy u., Lehel u., Bástya u. megállókat.

Várvölgy irányából érkező járatok a körforgalomtól Csapás u., Pál u., Bercsényi u., Szent M. u., Kossuth u., Mártírok úton közlekednek. Nem érintik a Csizmadia u., Egry iskola, Lehel u., Bástya u. megállókat.

A forgalom lebonyolítását rendőri, rendezői, polgárőri, irányítással segítik.

Fotó: ÉNYKK Zrt.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget, hogy a kerülő útirányból adódóan kisebb mértékű menetidő növekedés várható. Kérjük szíves megértésüket és türelmüket!

A menetrendi értesítő pdf formátumban >>itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!