Kosárlabda

2010.09.30. 02:29

A vendégek örülhettek

Az OB I B-s férfi vízilabdaszezon nyitófordulójában a Heat Group csapata hazai medencében kapott ki a tapasztalt játékerőt képviselő budapesti KSI gárdájától Nagykanizsán.

Benedek Bálint

Heat Group Kanizsa VSE- KSI 14-18 (6-5, 2-3, 1-6, 5-4)
Nagykanizsa. Jv.: Kuncz, Horváth J. OB I B-s férfi mérkőzés.

Kanizsa: Kiss - Virt 1, Bedő 1, Dene 2, Puskás 3, Bagaméri 1, Ulman 3. Csere: Gulyás 2, Csóka, Szabó 1. Játékos-edző: Szabó Gábor.


Rutinos játékosait, így Bajnogelt és Korbulyt is sérülés miatt nélkülöznie kellett a kanizsai egységnek. Viszont több új ifjú titán most először mutatkozott be kanizsai színekben.

A Budapesti VSC-ből Puskás Márton és Csóka Bence, míg Ceglédről Ulman István érkezett. Rajtuk kívül a tavaly év közben leigazolt Bagaméri Tamás a csapattal maradt. Sőt, az élvonalbeli pontvadászatban szereplő BVSC gárdájából kettős igazolással Keresztes István és Rajna Máté is ezentúl a dél-zalai gárdában játszik.

Ulman, Puskás és Csóka vezérletével lendületesen kezdték a mérkőzést a nagykanizsaiak, sőt, a folytatásban is kitartóan küzdöttek. Megállás nélkül rohamozták az ellenfél kapuját. Később viszont csökkent a lelkesedésük, s ezt látva a vendégek felpörgették a játékot, s a hazaiak védekezése csődöt mondott. Az utolsó negyedben ugyan még újból erőre kaptak Szabóék, ám ez már csak az eredmény kozmetikázására volt elegendő.

Jók: Kiss, Puskás.

Szabó Gábor: Rengeteg játékosunk sérülés miatt hiányzott, ám a fiatal keretünk így is jól tartotta magát. El kell ismerni, az ellenfél jobb volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!