Kosárlabda

2010.08.02. 15:37

Hinnant nem jön vissza, Wilson válaszára még várnak

Ma megkezdték az élvonalbeli kosárlabda csapataink is a felkészülésüket. A bajnok csapatból Louis Hinnant biztosan hiányozni fog, Kyle Wilson válaszára pedig még várnak. A nőknél csaknem teljes már a keret, de a tervek szerint egy légiós csatlakozik még.

Kerkai Attila

A bajnok Zalakerámia-ZTE KK kerete egyelőre nem lehet teljes, hiszen a válogatottak (Tóth Ádám, Tóth Gergely, Vojvoda Dávid) megkezdik szereplésüket az Eb-selejtezőkön. (Magyarország a B csoport 1. fordulóján Nagy-Britannia ellen lépett pályára hétfőn 19 órai kezdettel.)

 Hiányoznak a légiósok is, akikkel kapcsolatban Völgyi Péter vezetőedző elmondta: Louis Hinnant nem tér vissza az egerszegiekhez, ugyanis információik szerint aláírt egy ukrán csapathoz.

 A bajnokcsapat másik marasztalt amerikaija, Kyle Wilson válaszára pedig még egy hetet várnak, s ha nem jön, úgy már van kiszemeltjük erre a posztra, továbbá az irányítóéra is.

A ZTE KK tízhetes felkészülést tervez a rajtig.

A ZTE NKK női együttesénél viszont csaknem teljes már a keret, Gáll Tamás vezetőedző ugyanis elmondta: a nyáron a legfontosabb az volt, hogy a csapat magyar magját együtt tartsák. Az egerszegiek egy légiós szerződtetését tervezik az új szezonra.   (A női Eb-selejtező C csoportjában az 1. fordulót Magyarország Montenegró ellen játszotta Miskolcon, vereséggel.)

További részleteket ide kattintva olvashat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!