Keszthely

2015.01.30. 12:20

A felvételizőket várták Keszthelyen

Keszthely – Évszázados hagyományokkal bíró, a gyakorlati oktatásra nagy hangsúlyt fektető, családias kar – így mutatták be a Pannon Egyetem Georgikon Karát a továbbtanulni vágyóknak a pénteki nyílt napon.

Keszey Ágnes

A felvételizőket várták Keszthelyen, ahol nem csak a nagy múltú Georgikon Kart ismerhették meg a fiatalok, hanem a Pannon Egyetem veszprémi karairól és a nagykanizsai képzési helyről szóló tájékoztatókat is meghallgathatták.

– Hagyományok és komoly tudományos háttér: ez jellemző a Georgikon Karra –mondta Dr. Kondorosy Előd. Az oktatási és akkreditációs dékánhelyettes kifejtette:

– Évtizedekre, évszázadokra visszamenő, egymásra épülő kutatások eredményei, tudományos háttér és a komoly infrastruktúra is kiegészíti az oktatást. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati képzésre. Azt is fontosnak tartjuk, hogy az intézmény nem nőtte túl magát, a szakvezetők személyes kapcsolatot tudnak kialakítani a hallgatókkal.- emelte ki a dékánhelyettes.

A Georgikonon közel 1500 fő tanul, idén szeptemberben a meghirdetett kilenc alapszakon körülbelül ötszáz elsőéves hallgató kezdheti meg tanulmányait.

A nyílt nap résztvevői végigjárhatták a képzési helyeket, megismerkedhettek a kollégiummal is – ahol minden elsőéves hallgató számára biztosítják a lakhatást – és ebédre is várták őket, ahol a menza kínálatába is belekóstolhattak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!