Ingatlanbazár

2023.11.18. 11:30

Vegyen ikerházat, iker nélkül!

A zalai hirdetések közt találtuk azt az ikerházat, amelynek mindkét fele - egyben - eladó. A tégla építésű Mura parti ház igaz hogy felújítandó, de egy rendes horgásznak, ez nem lehet akadály, ugyanis 5 méterre van az ingatlan vízparttól. Ha Ön szenvedélyesen szereti a halak, vagy más vizisportra van rákattanva, és ezért érdeklik az ilyen típusú házak, mindenképp nézze meg!

Forrás: ingatlanbazar.hu

“BUDAPEST 5ik Keruleti ugyvedi koltcsegek beleszamolva ezen az eladasi hirdetett aron. Szerzodes 2 nyielven magyar-angol, CSAK EUROS fizetes elfogadva.

HORGASZ TO MELLETTI VIZRE KAPCSOLODO TEGLA EPITESU NYARALO KERTTEL! IKERHAZ! AZ AR TARTALMAZZA MINDKET OLDALAT AZ IKERHAZNAK! EGYBEN ELADOAK!

Forrás: ingatlanbazar.hu

Szenvedélyes horgászok figyelmébe ajánljuk gyönyörű környezetben lévő, 400 m2 nagyságú, közvetlen Mura parti telket es ikarhazat.

AZ AR TARTALMAZZA A BUDAPESTI UGYVEDI SZERZODESI KOLTSEGEKET!

Forrás: ingatlanbazar.hu

A telek 173/5 hrsz. alatt található, jelenleg üres, felújítandó állapotban van, de horgászoknak vagy egyéb vízi sportokat kedvelőknek kiváló lehetőség. Az ingatlan Natura 2000 terület továbbá országos jelentõségū védett természeti terület. A környéken állami beruházás készülõdik. Az epuletben jelenleg viz NINCS es az egesz teruleten nincs meg csatornazas. Egy furt kut talalhato a kertben ami jelenleg nincs bekotve a hazba. Udvari illemhely talalhato a telek teruleten. ARAM VAN ES BE IS VAN KOTVE EON szolgaltatoval!!!

Forrás: ingatlanbazar.hu

A to es a Panorama kb. 5 meterre talalhato az epulettol es a kerttol! Egy ikerhazrol beszelunk, a belseje kette van osztva ket KULON bejarattal.

A TETO SZIGETELT!

Forrás: ingatlanbazar.hu

ketszer 20nm es a galeriak 10nm-ek kb.

Van egy kis mellek epulet a mi lebontanto/kicserelheto, beton fodemra helyezkedik, de igeny szerint furdoszoba is kialakithato az ikerhazak mellet!

Forrás: ingatlanbazar.hu

AZ AR TARTALMAZZA AZ UGYVEDI SZERZODESI KOLTSEGEKET!““[...]

Forrás: ingatlanbazar.hu

További remek ajánlatokért keresse az  ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás vagy módosítás nélkül közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!