befektetésnek és családi fészeknek is megfelelőek

2023.04.22. 11:30

57 nm 107,9 millióért? Íme a friss, ropogós prémium lakások hada Keszthelyen!

A Keszthelyen kínált, csodás prémium lakások befektetésnek és persze családi fészeknek is megfelelőek. A helyi ingatlanok piacán ilyen elegáns, modern, mégis barátságos vonalakat nem mindennap látni. Csodálja meg velünk a megye egyik új, luxusban fürdőző szegletét!

ingatlanbazar.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“KESZTHELY CSENDES FORGALOMTÓL MENTES, VÍZPARTI RÉSZÉN, PANORÁMÁS PRÉMIUM LAKÁSOK ELADÓK! Balaton parti zárt lakóparkban örökpanorámás, vízparti lakások, zöld környezetben, parkosított kerttel, panoráma medencével és számos más vonzó, kényelmi funkcióval várják új tulajdonosaikat. Az épületek tervezésekor, a lakások és terek megálmodása során messzemenőkig figyelembe vették a leendő tulajdonosaik talán még nem is létező igényeit és kényelmi elvárásait, mindezt természetesen napjaink legmodernebb műszaki megoldásaival párosítva. A hűtés-fűtést energiatakarékos, távolról is vezérelhető levegő-víz hőszivattyú biztosítja felület hűtés fűtéssel, zavaró fűtőtestek, beltéri egységek nélkül. 

 

Ennek megfelelően minden lakás esetében biztosítják az okos otthonok kiépítésének lehetőségeit, biztonsági beléptető és kamerarendszert, és számos egyéb hasznos megoldást. Az ingatlanok tervezésekor a tökéletes kényelem és nyugalom megteremtésére törekedtek, a falak, a födémek és nyílászárók hő és hangszigetelése tekintetében egyaránt. Az ingatlanok belső kialakítása belsőépítészek által lettek megálmodva és kiválasztva. Az ingatlan az értéknövekedés mellett a kiadáson keresztül a vevő által nem használt időszakban is bevételt termelhet. A lakópark későbbi üzemeltetője igény esetén a lakások rövid- vagy hosszú távú kiadásának menedzselését, valamint a karbantartási munkákat is elvégzi.

 

Főbb jellemzők
 

- mélygarázs a kert alatt

- energiatakarékos, távolról vezérelhető hűtő-fűtő rendszer

- hanggátló falak és bejárati nyílászárók

- privát zöldtető és park

- elektromos autó töltési lehetőség

- játszótér, gyereksarok

- privát panoráma medence tusolókkal

- Zen kert

- lebegő panoráma szauna

- kerti grill és piknik helyek

- Wifi

- portaszolgálat / Concierge

- zárt lakópark

A város turisztikai vonzerejét kultúráján és varázslatos belvárosán kívül, Keszthely és környéke számos egész évben elérhető programlehetősége adja. Budapest 1,5 óra , a sármelléki nemzetközi repülőtér 15 perc, Hévíz 8 perc alatt érhető el autóval. [...]”

 

További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás vagy módosítás nélkül közöljük.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!