Horoszkópok

2017.07.19. 13:30

Napi horoszkóp - A mai nap a Halak ismét tovább növelheti önbizalmát

A Vízöntőnek kisebb problémái adódnak az anyagiakkal kapcsolatban.

KOS (március 21.-április 20.) - Érzékeny napja van ma: minden megjegyzést magára vesz, minden szóban hátsó gondolatot lát. Pedig nem így van: szeretik, és igénylik az ön társaságát a családtagjai.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Vénusz az Ikrek jegyében áll, jó fényszögben a Jupiterrel. Valaki sok örömet szerez majd önnek, talán még ajándékot is kaphat. Nagyon felszabadultnak és vidámnak érezheti magát.

IKREK (május 21.-június 21.) - Derűs napra számíthat. Igaz, nem úgy alakul minden, ahogy azt eredetileg eltervezte. A magányos órákra is szüksége van ahhoz, hogy élvezhesse azok társaságát, akik az idegeire mennek.

RÁK (június 22.-július 22.) - Ma sok pozitív megerősítést kap konkrét személyektől is. A munkájának az eredményét is azonnal láthatja, ami elégedetté teszi. Az esti órákban viszont egy hír megzavarhatja a nyugalmát.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Hold az Ikrek jegyében áll együtt a Vénusszal. Ma valamivel kapcsolatban lehull a lepel, végre tisztán lát. Bár dühíti, hogy eddig hagyta magát félrevezetni, mégis jó, hogy végre szembesült a problémával.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Nem tud és nem is szabad elzárkóznia a megújulás, az újító tendenciák elől. Ez akár átszervezést is jelenthet, ami, mint nem túl kellemes kötelesség jelentkezhet az ön számára.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Végre visszatér a jókedve. Ezzel együtt jár, hogy az életmódján is változtatni akar. Jól teszi, ha kipróbál egy új mozgásformát! Válasszon olyat, amit társaságban űzhet.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Ma zöld lámpát kap minden hivatalos ügyintézés, joggal kapcsolatos feladat - ezek most lényegesen gördülékenyebben, gyorsabban mennek, mint pár nappal ezelőtt!

NYILAS (november 23.-december 21.) - Ön hajlamos időnként elsiklani a problémák felett, és egy legyintéssel elintézni őket. Ez időnként áldás, máskor viszont a saját életét nehezíti meg vele.

BAK (december 22.- január 20.) - Bár ön általában visszafogott jellem, ma valaki a viselkedésével rákényszeríti, hogy színt valljon. Az illető viselkedése lehet nagyon pozitív és negatív is, de az biztos, hogy nem hagyja hidegen!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Talán kisebb problémái adódnak az anyagiakkal kapcsolatban. Nem sok értelme lenne megérzéses alapon dönteni, vagy olyan kockázatot vállalni, amit nem engedhet meg magának.

HALAK (február 21.- március 20.) - A mai nap ismét tovább növelheti önbizalmát. Dicséretben, kiemelésben részesülhet, és ezt még versenytársai sem vonhatják ma kétségbe. Ünnepelje meg a sikert!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!