Horoszkópok

2017.05.28. 08:32

Napi horoszkóp - A Rák ma könnyen válhat egy ostoba félreértés áldozatává

Váratlan események borzolhatják ma a mérleg idegeit.

KOS (március 21.- április 20.) - Ma keljen fel korábban, akkor több dolgot tud délelőtt elintézni. A munkahelyén viharfelhők gyülekeznek és elég kellemetlen konspirációk áldozata lehet. Legyen óvatos!

BIKA (április 21.- május 20.) - A Hold az Oroszlán jegyében áll, emiatt alaposan felpörögnek az események. Önnek is gyorsan kell reagálnia, ha nem akar lemaradni a lehetőségekről. Ne tétovázzon!

IKREK (május 21.- június 21.) - Teljes erőbedobással kezdheti a hetet. Most sikeresen lezárhat egy bizonyos ügyet, és ez jó érzéssel tölti el. Büszke lehet önmagára! Tárgyalásai gyorsan és egyszerűen zajlanak le.

RÁK (június 22.- július 22.) - Könnyen válhat ma egy ostoba félreértés áldozatává. Lehet, hogy csak érzelmileg, de lehet, hogy anyagilag is kizsákmányolva érzi magát. Beszélje meg az illetővel a dolgot!

OROSZLÁN (július 23.- augusztus 23.) - A Hold az ön jegyében jár. Ma sürgős dolga akad, meglehet, több is, mint amit egy nap alatt meg lehet csinálni. Ön azonban nem hiába a leglendületesebb jegyhez tartozik, mindennel végez estére!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ne próbáljon meg semmit sem erőltetni, ami tulajdonképpen már bukásra van ítélve. Ne erőltesse a tempót, ossza be magának úgy a dolgait, ahogy jól esik.

MÉRLEG (szeptember 24.- október 23.) - Váratlan események borzolhatják ma az idegeit, készítse fel magát a hidegvérűségre! Sok múlik ma azon, mit mutat magáról, mennyire áll szilárdan a helyén.

SKORPIÓ (október 24.- november 22.) - Mindig a munkájára koncentrál, még otthon is arról beszél. A családja nehezményezi, hogy önt egyáltalán nem érdeklik a többiek gondjai. Próbáljon ezen egy kicsit változtatni!

NYILAS (november 23.- december 21.) - A csapatmunka ma nagyon jól megy önnek. Értékes élmény, hogy rábízhatja magát a többiekre. Este menjen sportolni! Ez megnyugtatja önt, és még inkább derűssé, elégedetté teszi.

BAK (december 22.- január 20.) - Kicsit sértődékeny hangulatban lehet. Többször is előfordul ma, hogy sértődötten levonul, a kollégái nem is értik a reakcióját. Ha nem is sikerül minden rögtön, amit tervez, de gyorsan be tudja hoznia lemaradását.

VÍZÖNTŐ (január 21.- február 20.) - Ne akadjon ki azon, ha váratlan események miatt egészen máshogy alakulnak a dolgai, mint azt eredetileg eltervezte. Ön úgyis szereti, ha szabadon, szabályok nélkül történnek a dolgok.

HALAK (február 21.- március 20.) - A Hold az Oroszlán jegyében áll, ez nem igazán kedvez önnek. Jobb lenne, ha elkerülné a boltokat a mai napon. A vásárlás ma biztos pénzkidobással jár, és át is verhetik.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!