Homokkomárom

2016.08.30. 13:52

Nem saját kasszából oldják meg

Homokkomárom – Rövidesen elkezdődik az orvosi rendelő helyiségének felújítása a dél-zalai településen.

Szabó Zsófia

A közel húsz esztendős épületen – amely a rendelőn kívül otthont ad a könyvtárnak, a tárgyalóteremnek és a közfoglalkoztatottak pihenőszobájának – a megépítés óta nem végeztek komolyabb állagmegóvást. Az elmúlt években mindösszesen egy tisztasági festésen esett át az egyik helyiség, ami a mai kor elvárásainak édeskevés.

– A létesítményre jócskán ráfér a korszerűsítés – ismerte el Singula Ferencné polgármester. – A rendbetételt elsőként a rendelő helyiségének helyrehozatalával kezdjük meg. Minderre 1,8 millió forintot nyertünk. A pályázati támogatás fedezi a tervezett munkálatok költségét.

A falu első embere elmondta: a korszerűsítés során mozgássérült feljárót alakítanak ki a bejáratnál, a rendelőszoba és a váróterem új színt kap. Emellett a nyílászárók cseréjét is elvégzik, valamint a vizesblokk csaptelepeit is újakra cserélik.  A kopott, elhasznált padlózat pedig új burkolatot kap. A várótermet és a rendelőt új bútorokkal, asztalokkal, székekkel teszik komfortosabbá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!