Hírek

2017.07.24. 14:36

Rendőrkézen a pölöskei üzem rablói - Nemesrádói és zalaszentmihályi férfiak - Videóval!

A zalaegerszegi rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták azt a két nemesrádói és zalaszentmihályi férfit, akik a gyanú szerint több tízmillió forintot loptak el egy zalai üzemből.

A nyomozás eddigi adatai szerint a 27 és a 40 éves tettesek 2017. június 25-én éjfélkor bementek egy pölöskei üzem területére, ahol a biztonsági őrt több alkalommal megütötték, megrúgták, majd elektromos sokkolóval földre kényszerítették és megkötözték - írja a police.hu.

Ezt követően bementek az irodahelyiségbe, ahonnan egy páncélszekrényt loptak el, a benne lévő több tízmillió forint készpénzzel együtt. A gyanúsítottak zsákmányukat egy, a telephelyen parkoló teherautóval vitték el.

A nyomozók széleskörű tanúkutatás és szisztematikus adatgyűjtés során három nap elteltével megtalálták a lopott gépkocsit egy közeli erdőben.

A két tettest 2017. július 13-án elfogták, majd a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon – őrizetbe vételük mellett – rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és kezdeményezték előzetes letartóztatásuk indítványozását.

A cikk előzményei itt olvashatóak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!