Hírek

2012.03.05. 09:14

Tovább épül a belső elkerülő Zalaegerszegen

Itt a tavasz, s így folytatódik a megyeszékhelyi történelmi városközpontban a rehabilitációs és revitalizációs program, illetve ezen belül a belső tehermentesítő út építése.

Varga Andor

Mely persze nem úszható meg kellemetlenség nélkül: a beruházás végéig (várhatóan júniusig) a piac környékén forgalomkorlátozások és -elterelések várhatók, melyek elviseléséhez a kivitelező és a beruházó türelmet és megértést kér. A program keretében tavaly többek közt új burkolatot kapott a Stadion utca, átépült az Október 6. tér, a Budai Nagy Antal utcában pedig 67 új parkoló is létesült. A beruházás most a Munkácsy utca, a Mérleg tér, a Szeglet utca és a Jákum utca térségében indul újra, a közművek kiváltásával. A Munkácsy és a Szeglet utcák egyébként később teljes pályaszerkezetükben átépülnek, illetve ugyanez történik a Jákum utca Szeglet utcától északra eső szakaszán. De várható beavatkozás a Vágóhíd utcában is, a sportcentrum feltárását is szolgáló csomópontban.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!