Hírek

2016.04.14. 18:10

Itt jó eséllyel állást találhat!

Zalaegerszeg – Első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal szervez állásbörzét a Zalai Hírlap a megyeszékhelyen. Az április 21-ei programon több mint 2500 álláshely vár majd betöltésre.

Zalai Hírlap

Közelebb hozni egymáshoz a munkaadókat és az álláskeresőket, megoldást kínálni a foglalkoztatóknál jelentkező munkaerőhiányra – ez is a célja az új kezdeményezésnek, amelyben a Zala Megyei Kormányhivatal együttműködő partnerként, Zalaegerszeg város pedig támogatóként vesz részt, ismertette a szervező Ódor Péter. Jövő csütörtökön a zalaegerszegi Városi Sportcsarnokban 10 és 18 óra között várja majd az érdeklődőket az állásbörze, ahol több mint 25 cég 2500-nál is több álláshelyet ajánl. A kínálat az álláslehetőségek széles spektrumára terjed ki: szakképzettséget nem igénylő, illetve konkrét végzettséghez kötött munkakörök egyaránt betöltésre várnak, és diákok, valamint megváltozott munkaképességűek részére is készülnek ajánlatokkal a foglalkoztatók. Kitelepül a kormányhivatal foglalkoztatási főosztálya is, amelynek standjánál állás- és képzési lehetőségekről kaphat tájékoztatást az érdeklődő. Ugyancsak jelen lesz a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum, valamint a ZFOK Karrier Iroda és Diákcentrum.

A börzén akár azonnal álláshoz lehet jutni, ugyanis sok esetben felvételire, interjúra is lehetőség nyílik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!