Hírek

2012.04.26. 05:51

Erdei Zsolt is vendég lehet a város napján

Nagykanizsa - A város napi programokról tartottak szerdán sajtótájékoztatót a szervezők, akik azt ígérték: idén is minden korosztály megtalálja majd a kedvére való szórakozást a kétnapos program keretében.

Sámel József

Mint azt Cseresnyés Péter polgármester elmondta: sokak kívánsága volt, hogy a város napi programokat helyi csapat szervezze, ám ehhez megfelelően felkészült gárda is kellett, az elfogadható költségvetésről már nem is beszélve. Az önkormányzat az idén mintegy 7,5 millió forintot költ a programokra, a megvalósításért pedig a Kanizsa Turizmusáért Egyesület, illetve a Kanizsa Autó- és Motorsport Egyesület közösen felel.


A szervezők részéről Magyar Ferenc, illetve Bánkutiné Dobri Noémi hangsúlyozta: az Eötvös téren és környékén május 11-én és 12-én megrendezésre kerülő programokon minden korosztály megtalálja majd a kedvére valót. A gyermekeket kalandpark, táncház és egyéb játékok várják, míg az idősebbeket a nagykanizsai művészeti csoportok mellett, a Hooligans, az Ocho Macho, illetve Gönczi Gábor és Smile szórakoztatja. A város napi programokhoz kapcsolódva autókiállítást és Zala-Somogy bokszgálát is rendeznek az Eötvös téren, utóbbin Kótai Mihály, Botos András, és talán Erdei Zsolt is tiszteletét teszi.



További zalai programok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!