Hírek

2017.06.02. 16:15

Jó döntést hoztak 25 évvel ezelőtt - Jubileumot ünnepelt a bazitai óvoda

Gyerekek, szülők, pedagógusok és városvezetők együtt ünnepelték a Landorhegyi óvoda, Űrhajós úti tagóvoda Bazitai csoportjának negyed évszázados fennállását. Az ünnepségen Békefiné Bertók Andrea óvodavezető elevenítette fel az elmúlt időszakot, amikor is 1992-ben úgy gondolták Bazitának is kell egy a gyermek fejlődését segítő intézmény.

Jóna István

-A városrész dombos erdőkkel körülvett, falusias környezet nyugalmát sugárzó, a természet sokszínűségének lehetőségét nyújtó légköre hozzájárul az itt nevelkedő gyerekek tapasztalatszerzéshez- mondta az óvodavezető.

Balaicz Zoltán polgármester ünnepi köszöntőjében kiemelte, hogy jó döntés volt és időszerű az óvoda létrehozása. A jeles alkalomból a város nevében köszöntötték az alapítókat is, akik közül Passa Anikó jelenleg is a gyermekek nevelésén fáradozik.

Az neves évfordulóra a gyerekek színes műsorral készültek, valamint egy képes összeállítást is levetítettek az elmúlt időszak jelentősebb eseményeiről. Természetesen a gyerekek kedvence a tortázás sem maradt el az ünnepség végén. A Landorhegyi óvodának jelenleg 17 csoportja van, aminek egyik jól működő része a 19 gyermekkel foglalkozó bazitai közösség. Céljuk a közeljövőben is a természetközpontú oktatás folytatása.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!