Hírek

2017.06.30. 22:11

Esküvői nyitány Zalaegerszegen

Száznál is többen voltak kíváncsiak szombaton a You & Me Esküvő Kiállításra, melynek a zalaegerszegi a főiskolai Club étterem adott otthont.

Balog Eszter


Az egész napos programon az esküvő és a nászút  szinte valamennyi kellékét felvonultatták a szervezők: ruha, zene, dekoráció, virág, smink, frizura, meghívó kínálta magát a házasulandók elé.

 

Különlegességként a hőlégballonos leánykérés lehetőségét is bemutatták, továbbá egy tízméteres fehér limuzin és egy egyedülálló, 1955-ös Buick csábította extra megoldásokra a párokat.

 

A terem, illetve asztaldekorációk közül sem a hagyományos színek domináltak, az enyhe extrémitást kedvelők akár az irigység színének tartott sárga vagy a gyászt szimbolizáló fekete elemekkel is felöltöztethetik a lakodalom színhelyét.

A virágkompozíciók a legújabb trendet mutatták: a bambusszal, kagylóval, világítással kombinált asztaldíszek  mellett a menyasszony ujjára húzható csokorral és krizantémból készült gyűrűpárnával is találkozhattunk.

 

A házasság előtt állók böngészhetek a meghívók, a menü- és ültető kártyák között, s mint megtudtuk, egyre többen keresik az egyedi megoldásokat: vannak, akik kémcsőbe, palackba zárják invitáló soraikat, de arra is van példa, illetve lehetőség, hogy a párok egy apró ajándékdobozba csomagolják a nászra hívót.

 

Aki pedig nem elégedett teljesen vonalaival nagy nap előtt, az szombaton az alakformálás lehetőségével is megismerkedhetett - és itt most nem csak a nők kerültek szóba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!