Hírek

2017.01.13. 14:07

Egy autóst a tűzoltók mentettek ki a roncsból

Pogányszentpéter - Két személyautó ütközött a 61-es főúton, Pogányszentpéter és Nagykanizsa között nemrég.

Horváth-Balogh Attila

Az egyik járműbe beszorult egy ember, akit a nagykanizsai hivatásos tűzoltók szabadítottak ki a roncsból, jelenleg a mentők ápolják, információink szerint súlyos sérülésről van szó. A beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt. Mint azt Méhes Dóra rendőr őrnagytól, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk: a baleset során ketten sérültek meg, a teljes útzárt pedig az indokolja, hogy a roncsok elfoglalják az útpálya egészét. A forgalmat Inke felé terelik. A baleset körülményeit vizsgálják.

Az ország nagy részén jelentős csapadék várható, hó, havas eső, ónos eső nehezítheti a közlekedést. A megváltozott útviszonyoknak megfelelő közlekedés fokozott figyelmet igényel a járművezetőktől. Nagykanizsa térségében erősen havazik, az utak vastagon hókásásak. A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy az út- és látási viszonyoknak megfelelően vezessék járműveiket, tartsanak nagyobb követési távolságot, kerüljék a hirtelen fékezést és manőverezést. Fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!