Hírek

2017.01.07. 18:44

Égett a tárolóhelyiség, izzott a korom

Zalaegerszeg - Négy tűzesetről adott hírt ma a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Zalai Hírlap

Zalaszentgróton, a Hévízi utcában, szombaton reggel egy huszonöt négyzetméteres helyiség tüzelő berendezésének kéményébe lánggal égett a felhalmozódott égéstermék. A település önkormányzati tűzoltói megtisztították a füstelvezetőt a koromtól, amely az eset során megsérült, így a kéményseprők átvizsgálásáig a tűzoltók megtiltották a használatát.

Szombaton reggel Balatongyörökön, a Kossuth Lajos utcai családi ház kazánjának kéménybekötő csövében a korom izzott. A Keszthelyről érkező hivatásos tűzoltók percek alatt megszüntették az izzást és az égésterméket eltávolították a bekötő csőből.

Barlahidán, az Ady Endre utcában egy ingatlan konyhája melletti tárolóhelyiség égett szombaton reggel. A füst az egész épületet telítette, így a lenti hivatásos tűzoltók teljes légzésvédelem mellett egy vízsugárral negyed óra alatt megfékezték a jelentős füstképződéssel járó tűzesetet. A beavatkozó állomány két gázpalackot hozott ki az épületből az oltás során. A tűzesetben személyi sérülést senki nem szenvedett.

Zalaegerszegen szombaton délután a Jedlik Ányos utcában egy tuja égett, a zalaegerszegi tűzoltók eloltották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!