Hírek

2016.11.28. 18:40

Előzetesben a lányát molesztáló nevelőapa

Zalaegerszeg - Nevelt lányát molesztálta az a harmincegy éves férfi, akit a megyeszékhelyi járásbíróság hétfőn helyezett előzetes letartóztatásba.

Arany Gábor

Az eddig feltárt tények szerint a Nagykanizsához közeli faluban lakó férfi huzamosabb ideje szexuális céllal közeledett a még most is csak tizenhat éves nevelt lányához. Visszaélt hatalmi helyzetével, és arra kényszerítette áldozatát, hogy csókolózzon vele, eltűrje, hogy testszerte tapogassa.

Emellett az interneten levelezett is a lánnyal és szexuális együttlétre biztatta, amire beszélgetéseiken is utalt. Egyúttal megfenyegette a lányt, hogy nagy baj lesz, ha mindezekről bárkinek is beszámol.

A beismerő vallomást tett férfi ellen folytatólagosan elkövetett szexuális kényszerítés gyanújával indult eljárás, és akár nyolc év szabadságvesztésre is ítélhetik.

A történtekről tájékoztatva dr. Pirger Csaba, a megyei főügyészség sajtószóvivője érdeklődésünkre közölte, hogy a férfit a kanizsai járási ügyészség indítványára az egerszegi járásbíróság nyomozási bírája előzetes letartóztatásba helyezte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!