Hírek

2016.11.20. 07:43

Cseresnyés: A Jobbik hátat fordított az országnak

Nagykanizsa – A sikertelen Alaptörvény módosítással egyértelművé vált, hogy a kötelező betelítési kvóta elleni küzdelemben Magyarország polgárai csak a kormányra és a kormánypártokra számíthatnak – mondta szombati sajtótájékoztatóján Cseresnyés Péter, államtitkár, a Fidesz parlamenti képviselője.

Pásztor András

– Emlékezhetünk, még arra, hogy tavaly nyáron a Jobbik hogyan próbált politikai tőkét kovácsolni a Sormásra tervezett befogadótábor elleni tiltakozásokkor – emlékeztetett Cseresnyés Péter.

– Most mindezzel teljesen szembefordulva, saját szavazótáborukkal is, beálltak azok közé, akik már többször bebizonyították nem érdekli őket az ország sorsa. Vona Gábor és a Jobbik vezetése elárulta a kanizsai, a sormási ideiglenes tábor ellen tiltakozó szimpatizánsait. Szégyen, hogy a Jobbik, amelyik magát nemzeti pártnak tartja, hátat fordított az országnak és a saját szavazóinak. Ezzel a lépéssel egy platformra kerültek a bukott baloldallal, akik 2004-ben árulták el a nemzetet.

Cseresnyés Péter államtitkár szerint az már nem is meglepő, hogy az MSZP – noha korábban támogatásáról biztosította a kormányt az Alaptörvény módosítása kapcsán – megint mást mondott, mint amit végül tett.

Ezek is érdekelhetik