Hírek

2016.10.10. 16:21

Országos Könyvtári Napok

Tornyiszentmiklós - Több különböző programmal készültek a helyi könyvtárban az országos programsorozat keretében.

Korosa Titanilla

Az intézmény még szeptemberben hirdetett rajzpályázatot az ovisoknak és az általános iskolásoknak a Kedvenc állatom címmel, mivel október 4-én volt az állatok világnapja. A felhívásra 14 rajz érkezett, ezek egészen október végéig megtekinthetők a művelődési házban.
Az elmúlt hét végén a helyi Szivárvány Óvoda gyermekei vették birtokba az intézményt egy könyvtárhasználati óra keretében.

Az állatok világnapjához kapcsolódva állathangos videót tekinthettek meg az ovisok, valamint egy interaktív játékban is részt vettek. A foglalkozás további részében állatos rajzokat színezhettek, míg a legnagyobb sikere természetesen a játszósarok játékainak volt, főként a fiúknál, akik között a kisautók arattak osztatlan sikert.


Emellett egész héten át látható volt a lenti Simon Balázs fotókiállítása. A képeiből egy videó is készült, amit vasárnap az idősek napi ünnepségen mutatott be az alkotó a közönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!